Украинският полузащитник на Манчестър Сити Олександър Зинченко направи тренировка в клубната

...
Украинският полузащитник на Манчестър Сити Олександър Зинченко направи тренировка в клубната
Коментари Харесай

Олександър Зинченко тренира в Манчестър Сити с 10-годишен футболист от Украйна |

Украинският полузащитник на Манчестър Сити Олександър Зинченко направи подготовка в клубната база на тима с 10-годишен футболист, емигрант от войната в Украйна. Зинченко, който от началото на съветската експанзия против родината му не крие страстите си, пусна в Instagram няколко фотоси, запечатали щастливите за украинското момче мигове на стадиона.

" Това е Андрей. Той е на 10 години. Днес към този момент е в сигурност. Подобно на множеството украинци, той и фамилията му бяха принудени да изоставен домовете си поради войната. Само преди 75 дни това момче мечтаеше да стане футболист и тренираше нехайно с тима си. Днес той мечтае единствено за едно – да има мир в страната ни. За успокоение. За естествен живот вкъщи. Много ме боли, че поради войната, стартирана от Русия, през днешния ден в Украйна има доста деца като Андрей. Лишени от детство, а още по-лошо – от живот. Вярвам, че скоро ще пристигна денят на украинската ни победа. И всички деца ще могат да преживеят още веднъж своето нехайно детство, изпълнено с детски фантазии и позитивни страсти, които през днешния ден за няколко минути можа да почувства Андрей по време на тренировката на " Манчестър Сити ". " - написа украинският национал.

Още в първите часове след съветската експанзия против Украйна Зинченко беше грохнал.

" В среднощ британско време жена ми ме разсъни, плачеше. Бях шокиран. Тя ми сподели видео, фотоси на протичащото се в Украйна. Като възприятие е може би най-близко до това, когато някой непосредствен почине. Много неприятно чувство от вътрешната страна. Още по-лошо. Само рева, от седмица е по този начин. Навсякъде, даже когато карам от базата, мога просто да рева без причина. Представете си мястото, където сте роден, където сте израснали. И в този момент сега там просто няма нищо, празно е просто. "  - каза тогава футболистът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР